Klímatelepítés Kecskemét körzetében

 

Többen kérdezik tőlünk, hogy Kecskeméten kívül is vállalunk-e telepítést, vagy karbantartást. Természetesen igény szerint a Bács-Kiskun megyei települések bármelyikére szívesen megyünk klímatelepítés elvégzésére.

Az első lépés a klímatelepítés esetében

Ön már eldöntötte, hogy szeretne klímát telepíttetni. Telefonos elérhetőségeinken a leggyorsabb a további kommunikáció és időpont egyeztetés.

Mint minden esetben, itt is fontos megjegyeznünk, hogy helyszíni felmérést követően tudunk csak pontos árajánlatot adni. A felmérés alkalmával, legyen az bármely Kecskemét környéki megkeresés, pontosan felvázoljuk a lehetőségeket, a típusokat, a határidőt. Természetesen informáljuk Önt arról, hogy a szerelés, telepítés milyen kivitelezési eljárással történik.

Vállalási határidő

A felmérés és klímatelepítés esetén a vállalási határidő, személyes vagy telefonos egyeztetés alkalmával lesz pontosítva. Ez szezonon kívül lehet 1-2 hét, klíma szezon beköszöntével akár több. Mi minden esetben törekszünk arra, hogy Ön mihamarabb élvezhesse a klíma nyújtotta kényelmet.

 

Klímát szeretne? Van már elképzelés a típusról? Design-ről? Teljesítményről?

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket! ITT