Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Klímatechnika beszerelése az Ön kényelmének érdekében

 

Lehet már Önben is megfogalmazódott, hogy idén szeretne egy megfelelő, minden kényelmet kiszolgáló klímaberendezést beszereltetni. Talán már érdeklődött is a klímaszerelés folyamatáról, a lehetséges készülékekről, esetleges kivitelező cégekről.

Cikkünkben szeretnénk Önnek bemutatni az általunk képviselt professzionális, ugyanakkor rendkívül gyakorlati hozzáállást és ügyfélbarát kivitelezést, mely cégünket leginkább jellemzik.

 

Miért a Hírös Klímatechnika Kft.?

Hogy könnyebb legyen a döntést meghozni, szeretnénk megosztani a Hírös Klímatechnika Kft. célkitűzését és a rendszert, amely teljes mértékben az Ön kényelmét szolgálja. Törekszünk arra, ha Ön már meghozta a döntést, hogy klímaberendezést szeretne otthonába, akkor mindez a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon, továbbá a lehető legrövidebb időn belül élvezhesse a kellemes hőmérsékletet a melegebb napokban.

 

A legfőbb célunk a klímatelepítés során

Minden megkeresés alkalmával kifejezetten arra törekszünk, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő klíma kerüljön felszerelésre.

 

Helyszíni felmérés

Szakembereink, a klímatelepítés megkezdése előtt, egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek feltérképezve lakása adottságait, annak érdekében, hogy optimális helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtó klímaberendezés legyen felszerelve, az Ön igényeihez alkalmazkodva.

Helyszíni felmérés lakása, irodája adottságainak megismerése érdekében

 

Az árajánlat

Árajánlatot a helyszíni felmérés után van módunkban Önnek kiküldeni, majd ennek elfogadását követően rövid határidőn belül igyekszünk beszerelni a klímaberendezést az otthonába, vagy irodájába.

 

A klímatelepítés

A split klímák többsége 1 beltéri és 1 kültéri egységből áll, melyeket klímaszerelés során össze kell kötni, így meglévő ház, lakás, vagy iroda esetben falfúrására van szükség. Ezért is lényeges, hogy a klímaszerelést, csak megfelelő szakértelem mellett és a szükséges eszközök, szerszámok segítségével, a kellő munkatapasztalattal végezze szakember.

 

Mennyi kosszal és porral jár?

A klímatelepítés, bármennyire is körültekintően és professzionális szerszámokkal történik, bizony porral és kosszal jár, de e felől Önnek semmiképp sem kell aggódnia.  Ugyanis munkánk során törekszünk arra, hogy minél kevesebb por, törmelék és egyéb kosz keletkezzen. A lyukfúrásokat, fal- és födémáttöréseket por elszívással együtt végezzük, az értékeket, bútorokat és az egyéb berendezési tárgyakat takarófóliával védjük. Majd a folyamat végeztével eltakarítunk, hogy Önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Törekszünk a minél tisztább munkavégzésre

 

Kiemelten fontos számunkra

  • Az általunk forgalmazott termékek minősége, azok szakszerű alkalmazása
  • Naprakész szakmai ismeretek elsajátítása, mely érdekében munkatársaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt.
  • Megrendelőink igényeit szem előtt tartva arra törekszünk, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk.
  • Figyelembe véve a lehetőségeket, Önnek a legkedvezőbb árú szolgáltatást nyújtsuk
  • Felmerülő kérdéseikkel ügyfeleink bátran fordulhatnak szakértő munkatársainkhoz.

 

Keressen bennünket, ha klímaberendezést szeretne, hiszen

célunk, hogy ügyfeleink igényei kielégítésre kerüljenek a klíma kiválasztásától, a klíma karbantartásáig.

 

Hírös Klímatechnika Kft. Kecskeméten és környékén

Kecskeméten és környékén vállaljuk a klímaberendezések beszerelését és karbantartását, így amennyiben Ön helyszíni felmérést szeretne 1 héten belül van módunkban megtekinteni otthona adottságait, majd ennek megfelelően árajánlatot kiküldeni. 

 

Keressen bennünket!

Ha idén nyáron már nem szeretne klíma nélkül maradni otthonában, vagy irodájában, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!