Klímatelepítés és klímaszerelés

Több év tapasztalat – jelentős számú elégedett ügyfél.

Fő célunk, hogy klímatelepítés során az Ön igényeinek leginkább megfelelő klíma kerüljön felszerelésre. Szakembereink, a klímatelepítés megkezdése előtt, egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy optimális helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtó klímaberendezés legyen felszerelve. Az árajánlat elfogadását követőenrövid határidőn belül beszereljük a klímát otthonába, vagy irodájába.  A split klímák többsége 1 beltéri és 1 kültéri egységből áll, melyeket klímaszerelés során össze kell kötni, így minden esetben falfúrására van szükség. klímaszerelés, csak megfelelő szakértelem mellett és a szükséges  eszközök, szerszámok segítségével a kellő munkatapasztalattal teljesíthető. A klímatelepítés porral és kosszal jár, de kollégáink a klíma szerelésének befejeztével eltakarítanak, hogy Önnek ezzel ne keljen foglalkoznia. Célunk, hogy ügyfeleink igényei kielégítésre kerüljenek a klíma kiválasztásától, a klíma karbantartásáig.

Árajánlatkérés

Klímakarbantartás és klímatisztítás

Évente legalább egyszer, de akár többször is ajánlott a klíma készülék tisztítása, karbantartása szakember segítségével.

Egészség, környezetbarát megoldások, komfortosság és gazdaságosság, amit biztosít a szakszerű karbantartás, tisztítás. Évente legalább egyszer, de akár többször is ajánlott a klíma készülék tisztítása, karbantartása szakember segítségével. A gyártók csak így vállalnak garanciát készülékeikre. Ez egy megelőző átvizsgálás, hogy hosszú távon lehessen számítani a klímaberendezésre.

A klíma tisztításakor és karbantartáskor ellenőrizzük a hűtőközeg szivárgását az elektromos vezetékeket és a hűtőkör nyomását. Kitisztítjuk a kültéri és a beltéri egységet egyaránt. A klíma elpárologtatóját gomba és baktériummentesítő szerrel tisztítjuk, kezeljük az egészségügyi problémák megelőzése érdekében. Erről szóló cikkünket itt találja.

Árajánlatkérés

Klímajavítás

Vajon, egy új készülékre van szüksége? Vagy elegendő egy gyors és egyszerű klímajavítás!

Nem hűt megfelelően, klíma berendezése?

A klíma készülékben lévő hűtőközeg nagyon illékony anyag, ezért elég egy kis tömítetlenség és azonnal elkezd párologni, szivárogni. Kis mennyiségű szivárgás esetén is érzékelhető a klíma teljesítményének csökkenése, vagy a hűtés teljes megszűnése. Ezért érdemes klíma karbantartásakor, ellenőrizni a kifújt levegő hőmérsékletét, és ha szükséges készüléket gázzal feltölteni. Egy klíma megfelelő működése esetén, nincs szükség évente gáztöltésre, ha mégis, általában csatlakozó, vagy szerelési hiba okozhatja a szivárgást. Ez esetben a klímajavítás elengedhetetlen, hisz a rátöltés csak ideiglenes megoldást jelent.

Ne hagyja, hogy a meleg befolyásolja minden napjait!

Árajánlatkérés

Helyszíni szaktanácsadás

Találjuk meg együtt új klímájának optimális helyét otthonában, vagy a munkahelyén!

Ahhoz, hogy az Ön otthonába, vagy irodájába a legmegfelelőbb klíma berendezés kerüljön, a beszerelés is szakszerűen történjen, majd az Ön megelégedésére évekig ellássa feladatát, hűtőrendszerek és klíma készülékek szerelésében jártas szakemberre van szükség.

Tervezzünk együtt! Egy rossz helyre, hanyagul felszerelt klíma esztétikai szempontból elcsúfíthatja lakását/ irodáját, vagy akár zavarhatja komfortérzetében is.

A gondos tervezés állomásai:
– a szükséges bontásoknál alkalmazott módszerek megválasztása
– a helyiség hőterheléséhez megfelelő hűtő/ fűtő teljesítmény megválasztása
– kültéri és beltéri egységek optimális helyének kiválasztása
– a csövezési nyomvonalak, cseppvíz elvezetés irányának kijelölése

A tervezés során – felajánlva klíma szerelési tapasztalatainkat – Önnel együtt találjuk meg a legmegfelelőbb megoldást.

Árajánlatkérés

Építkezés, felújítás

Esztétikus előkészítés, láthatatlan kábelek és csövek.

A klima egy épületgépészeti elem, melynek hűtőközeg csövei és elektromos vezetékei ideális, ha a ház építésekor, vagy felújításakor kerülnek elhelyezésre (pl.: falba bevésve, vagy aljzatbetonba süllyesztve). Ezt a munkafázist szaknyelven “klíma előcsövezés”-nek hívjuk.

A gondos tervezés állomásai: a kültéri és beltéri egységek helyének kiválasztása, a csövezési nyomvonalak kijelölése, a szükséges bontásoknál alkalmazott módszerek megválasztása. Ezzel kerülhető el, hogy beköltözés után a lakásban véssenek, fúrjanak, valamint a szobák falán nem éktelenkednek műanyag csatornák, mint egy utólagos felszerelés során.

Árajánlatkérés

Klímával fűteni?

Korszerűen, gazdaságosan, gyorsan és még a levegőt is tisztítva.

Magyarországon még mindig a gázalapú fűtés a legelterjedtebb, de sokan keresik már az alternatív megoldásokat is. Az általánosan kialakult szemlélet manapság sokszor az, hogy a  klíma leginkább hűtésre való, pedig ez így nem igaz. A hagyományos fix fordulatszámú (on-off) kompresszorral szerelt  klíma készülékek 0°C, vagy legfeljebb -5°C fokos külső hőmérsékletig  alkalmasak fűtésre, ebből következik, hogy ezekkel a készülékekkel legfeljebb csak az átmeneti időszakokban (tavasszal és ősszel tudunk fűteni).

Ha télen is szeretnénk fűteni klímaberendezésünkkel, akkor bizony -5°C foknál alacsonyabb külső hőmérsékletre is fel kell készülnünk. Ez esetben egy inverter vezérléssel és kompresszorral ellátott klímaberendezést kell választanunk.

Árajánlatkérés

Partnereink

A nyarat nem túlélni kell, hanem élvezni! Vajon ez menni fog az otthonához leginkább passzoló klíma nélkül is?

Ki ne álmodozna a pillanatról, mikor egy forró nyári nap estéjén hazaér a munkából, és otthon már várja a kedvenc fotel, egy magazin és…… egy tenyérnyi távirányító, ami egyetlen gombnyomással a hűs mennyországba repíti.

Egy remek klímaberendezés az Élet ilyen apró örömeit azonnal képes az otthonunkba költöztetni. Tudni szeretné, hogy az Ön otthonához melyik az ideális választás? 

Kérjen árajánlatot