A hűtés, fűtés korszerűsítésén gondolkodik otthonába vagy irodájába?

Klímaszerelés otthonába irodájába. Megbízható készülékek garanciával.

A hűtés, fűtés korszerűsítésén gondolkodik otthonába vagy irodájába?

Klímaszerelés jól bevált, világszínvonalú technológiával, magasan képzett munkatársakkal.

Ingyenes felméréssel és árajánlat készítéssel állunk kedves ügyfeleink szolgálatára.

A légkondicionálás ma már nem csak a nyári hónapokban nyújthat kellemes hőmérsékletet a helyiségben tartózkodóknak, hanem télen is versenyképes alternatívája az egyéb fűtési módoknak. Két funkció egyetlen berendezéssel tökéletes választás azoknak, akik előrelátóan szeretnek gondolkodni.

Klímaszerelés előtt előzetes felmérés a legjobb döntéshez

A klímaszerelés megkezdése előtt fontos a hely ismerete, az ügyfél igényeinek felmérése és ennek megfelelően a legoptimálisabb klíma megválasztása.

Az előzetes felmérés során meghatározzuk a hely adottságait, hiszen más-más megoldások szükségesek panellakás, társasház, családi ház, vagy iroda esetében. A felmérés alkalmával ismerjük meg az Ön elképzeléseit, és segítünk a felmerülő kérdésekben.

Hűtő-fűtő, vagy fűtésre optimalizált klímát szeretne, van esetleg elképzelése márka tekintetében? Munkatársaink szakértőként segítik Önt a döntés meghozatalában. A klímaszerelés előtti teljeskörű tanácsadás azért is fontos, hogy olyan klímát adjunk és szereljünk be ügyfeleink részére, ami hosszú távon kiszolgálja az igényeket.

Mire érdemes odafigyelni még a klímaszerelés megkezdése előtt?

Társasház vagy panellakás eseténben a lakókörnyezet felmérése is lényeges, ugyanis a berendezés által kibocsátott zajt is figyelembe kell venni.  Sok kellemetlenséget okozhat egy magasabb zajszinten működő készülék.

Amennyiben az épület műemléki védelem alatt áll, az önkormányzat engedélye is szükséges a munka megkezdéséhez. Az önkormányzati rendeletek minden településen egyediek, így ezek megismerése elengedhetetlen a beszerelés előtt.

A másik lényeges kérdés a kondenzvíz elvezetése. Ezt a klímaszerelés kivitelezése közben olyan módon kell megoldani, hogy ne károsítsa a vakolatrendszert és a falat, valamint ne csöpögjön a járókelőkre.

Amennyiben megszületett a döntés a berendezés típusát darabszámát illetően sor kerülhet az árajánlat adására. Cégünk kedvező árakon nyújt magas színvonalú szolgáltatást megrendelői részére. Az ár tartalmazza a megrendelt klímaberendezést, a fal átfúrását, kültéri és beltéri egység szakszerű felszerelését és üzembe helyezését, anyagköltségeket.

Klímaszerelés Kecskeméten és környékén kedvező áron.
Klímaszerelés kedvező áron!

A klímaszerelés kivitelezése

Az árajánlat elfogadását követően, rövid határidőn belül beszereljük a klímát otthonába, vagy irodájába.  A berendezések többsége egy beltéri és egy kültéri egységből áll, melyeket klímaszerelés során össze kell kötni, így minden esetben falfúrására van szükség. A lyukfúrásokat, fal- és födémáttöréseket por elszívással együtt végezzük, a bútorokat és az egyéb berendezési tárgyakat takarófóliával védjük. A klímaszerelés így is porral és kosszal jár, de kollégáink a munka befejeztével eltakarítanak, hogy Önnek ezzel ne keljen foglalkoznia.

2015. június 15-től kizárólag olyan személyek és vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klímaberendezések telepítését és szervizelését, akik rendelkeznek a Klímavédelmi Hatóság által kiadott engedéllyel (14/2015. (II.10.) kormányrendelet 3.§ (1)). Cégünk természetesen rendelkezik a megfelelő engedéllyel, és munkatársaink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy tudásuk naprakész legyen a legmodernebb technológiákat illetően is. Az általunk forgalmazott légkondicionáló berendezések minden esetben rendelkeznek hivatalos magyarországi garanciával.