Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Klímatisztítás előtte és utána

Ahogy mi látjuk

Sokan úgy gondolják, hogy nem olyan lényeges az évenkénti egy klímatisztítás, hiszen mitől szennyeződne el a készülék. Így a képekkel is szeretnénk megmutatni a kedves klíma használóknak, hogy mi mivel találkozunk nap mint nap, és azt, hogy miért nem hanyagolható el a rendszeres tisztítás és klímafertőtlenítés.

 A klímatisztítás rendkívül lényeges lépés mihamarabb a klímaszezon előtt

A klímaberendezés belsejében megtelepedett különféle gomba, por, baktérium és penésztelepek nem olyan társaság, akivel bárki is együtt szeretne élni, pláne nem a rajtuk áthaladó levegőt belélegezni.
 Az elhanyagolt klímák a felgyülemlett port egy idő után elkezdik visszafújni a helyiségbe, a lerakódott szennyeződésekkel együtt. A klíma beltéri ventilátora pedig nem tud megfelelő mennyiségű levegőt átszívni a hőcserélőn, így a készülék teljesítménye jelentősen vissza is eshet.
Korábbi cikkünkben részletesebben is kifejtettük a felmerülő problémákat, melyeket egy elhanyagolt klímakészülék okozhat.

Egyeztesen időpontot klímatisztításra mihamarabb!