Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

SMART világot élünk

 

Te is szeretsz lépést tartani a fejlődéssel, vagy már eleged van a sok új, divatos megfogalmazásból?

Csak pislogsz, amikor felvág a szomszédod az új szerzeményeivel?

Kellemetlennek érzed, hogy visszakérdezz?

De ha rá is kérdeznél, akkor mire is pontosan?

 

Ne aggódj, elmondjuk neked, mitől is lett ennyire OKOS a klíma. Milyen funkciókkal látták el a gyártók a Te kényelmed érdekében. Rengeteget fejlődött a világunk az elmúlt években, így csak kapkodjuk a fejünket az újdonságok láttán. Van, aki kihívásnak tekinti, hogy lépést tartson a korral, van aki már belefáradt.

 

Okos klímákról egyszerűen

Leglényegesebb információ, hogy az új okos klímákat, már minden olyan kényelmi funkcióval ellátták,  melyek segítenek abban, hogy Te még inkább élvezhesd annak lehetőségeit, ezzel optimalizálva annak használatát.

Ezt pedig azzal lehet leginkább elérni, ha interneten keresztül is képes vagy vele kommunikálni. Egy mobiltelefonra telepíthető alkalmazás segítségével, mindegy milyen távolságban is vagy, könnyen be tudod állítani a kívánt hőmérsékletet, illetve bármikor ellenőrizheted is azt.

 

A legtöbb klímagyártó lefejlesztette a saját applikációját erre a célra.

A teljesség igénye nélkül néhány példa:

  • GREE+
  • Daikin Online Controller
  • LG Smart ThinQ
  • MELCloud
  • Midea Smart
  • FGLair – Fujitsu

Az klíma appok elérhetőek ANDROID, illetve IOS rendszereken egyaránt. A használatuk rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető és felhasználó barát.

 

Wi-Fi kapcsolat

Azért, hogy állandóan elérhető legyen mobilunkról, szükség van otthoni wifire. Így rövid beállítás után az internet hálózatra wifi kapcsolaton keresztül képes automatikusan csatlakozni.

 

Tipp:

Egyik általunk is népszerű és kedvelt gyártó, a GREE Magyarország Youtube csatornáján közzé is tett egy hasznos videót, melyben bemutatja a lépéseket.

https://www.youtube.com/watch?v=TCDQO8hMOSs