Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Hűtő-fűtő és fűtésre optimalizált klímák jó szolgálatot tesznek az átmeneti időben

A minap futottunk össze egy lépcsőházban egyik korábbi ügyfelünkkel, aki boldogan újságolta, hogy megszületett a kisbabájuk. Elmesélte, hogy most az átmeneti időben nagy hasznát veszik a klíma fűtő opciójának, mert elég fürdetés előtt kicsivel bekapcsolni és máris tökéletes a hőmérséklet a babafürdetéshez.

Nem kellett hősugárzót, vagy elektromos konvektort vásárolni, mert a korábban hűtésre használt készülékük remek szolgálatot tesz most is.

Csak kapkodjuk a fejünket az időjárás változás miatt

Hol elő kell venni a dzsekit és több napig ázunk-fázunk, hol pedig azon ábrándozunk bárcsak rövid nadrágba jöttünk volna dolgozni reggel. Egyik nap fűtünk a klímával, másik nap pedig hűtünk.

Accuweather időjárási portál előrejelzése szerint kellemes idő várható a hónapban, de őszi kánikulára úgy tűnik azért nem kell számítanunk. Esősebb időszak után szeptemberben akár 20 fok alá eshet a napi maximum hőmérséklet. Míg a hónap közepén kellemes, akár 27 fok is lehet.

Az enyhébb napok folyamán a lakás hőmérséklete annyira leesett, hogy idősek, vagy kis gyermekes szülők már bekapcsolták a klíma fűtő opcióját. Micsoda szerencse, hogy az újabb készülékek tökéletesen fel vannak készítve az átmeneti, de akár a hidegebb napokra is.

 

Én is szeretnék klímát!