Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Ideális hőmérséklet alváskor télen is

A nyugodt, pihentető alvás meghatározza a hangulatunkat. Egy átforgolódott éjszaka rányomhatja a bélyegét akár az egész napunkra.

Alvás és a hőmérséklet

Egyes kutatások szerint a nyugodt alváshoz télen is legalább a 18-20 fok körüli hőmérséklet a legideálisabb. Egy ilyen apróság, nagyon fontos dolgokat is befolyásolhat. Például egy versenyen, egy vizsgán, vagy munkahelyi prezentáción akár egy picivel gyengébben is teljesíthetünk. Hosszú Katinka könyvében említi, hogy az egyik versenyhelyszínen, a jó felkészültség ellenére sem tudta kihozni magából a maximumot. Később jött rá, hogy a szálláson beállított éjszakai hőmérséklet mellett nem tudta magát olyan jól kipihenni. Az ő esetében pedig pár másodperc is óriási különbséget jelentett.

Ideális hőmérséklet-szabályozás

A kívánt hőmérséklet könnyedén beállítható egy inverteres klíma segítségével, ami amellett, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosít, gazdaságosan üzemeltethető.

Telepíttessen otthonába klímát Ön is!

KÉRJEN IDŐPONTOT INGYENES FELMÉRÉSÜNKRE MIELŐBB!

 

Érdeklődöm