Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Ha az ember a mindennapjait egy irodában tölti, akkor nagyon fontos odafigyelni a megfelelő hőmérsékletre. Rengeteg tanulmány született arról, hogy mennyivel növeli a hatékonyságot egy klíma beszerelése az irodába és a megfelelő hőmérséklet kiválasztása hideg vagy meleg időjárás esetén is.

Felmerülhet a kérdés, hogy honnan lehet tudni melyik klímaberendezés lenne a legmegfelelőbb az irodájába

Ez nagyon sok változótól függ, például, hogy mennyien dolgoznak egy irodában, mekkora teret kell felfűteni vagy éppen lehűteni, mekkora ablakok vannak, merre néznek az ablakok vagy hány helyiséget szeretne klimatizálni.

Ne aggódjon, mert ebben természetesen segítünk, nem kell egyedül megbirkózni ezzel a kérdéssel! Széles választékunkból, melyben a legmodernebb berendezések közül válogathat, biztosan ki tudjuk választani az önnek legmegfelelőbb berendezést, nem csak a megfelelő teljesítmény alapján, hanem termékkínálatunk azt is lehetővé teszi, hogy a klíma megjelenését is figyelembe vegye, hogy az irodájába külsőre is a legodaillőbb klímát szereljük be. Ha például több helyiséget szeretne hűteni vagy fűteni, arra is van megoldás, hiszen egy kültéri egységgel több beltéri egységet képesek működtetni.

Mivel minden embernek mások az igényei, feltételezzük, hogy nem ismeretlen a probléma, hogy az egyik ember már pólóban ül és melege van, a másik pedig pulcsit húz, mert fázik. A kollégák közti „klímaháború” nagyon sok feszültséget szülhet, de ez ne riassza el a klíma felszerelésétől irodájába. A mai modern technológiával felszerelt klímaberendezéseink közt biztosan találni fog olyat, amivel ez a problémaforrás áthidalható lesz.

Irodai klíma és a tiszta levegő

Természetesen egy klíma a munkát nem csak abból a szempontból teszi hatékonyabbá, hogy az emberek a nekik legmegfelelőbb hőmérsékletben dolgozhatnak és ezzel növeli a berendezés a komfortérzetet, hanem nagyon fontos a tiszta levegő biztosítása is. Mivel ezek a berendezések megszűrik a baktériumokat is, a port is és még a polleneket is, így az ott dolgozók a lehető legegészségesebb környezetben végezhetik a mindennapi feladataikat és nem kell félni az allergiától vagy attól, hogy hirtelen mindenki lebetegszik.

A felmérés alkalmával megismerve irodájának paramétereit, az Ön elvárásait, igyekszünk a  legkedvezőbb és legmegfelelőbb árajánlatot adni!

Kérje ingyenes felmérésünket, hogy együtt válasszuk ki az Önnek legtökéletesebb berendezést!

IRODAI KLÍMA TELEPÍTÉSRŐL BŐVEBBEN!