Klímatisztítás Kecskemét és környékén

A Hírös Klímatechnika Kft. vállalja minden Kecskemét és környéki irodaépület, iroda vagy szalon helyiség klímatisztítását, mindemellett családi házak, lakások és éttermek, vendéglátóegységek határidős klímatisztítását.

Klímatisztítás fontosságáról

A megfelelő működés és garancia megtartása érdekében még a nyári szezon előtt érdemes klímatisztítási és karbantartási szolgáltatást igénybe venni. Hiszen a nem megfelelően karbantartott klíma nem várt bosszúságot képes okozni pont akkor, amikor legnagyobb szükség lenne rá a nyári hőségben.

A klímatisztítás és fertőtlenítés rendkívül lényeges lépés mihamarabb a klímaszezon előtt.  A klímaberendezés belsejében megtelepedett különféle gomba, por, baktérium és  penésztelepek nem olyan társaság, akivel bárki is együtt szeretne élni, dolgozni pláne nem a rajtuk áthaladó levegőt belélegezni.  Az elhanyagolt klímák a felgyülemlett port egy idő után elkezdik visszafújni a helyiségbe, a lerakódott szennyeződésekkel együtt.

A klíma beltéri ventilátora pedig nem tud megfelelő mennyiségű levegőt átszívni a hőcserélőn, így a készülék teljesítménye jelentősen vissza is eshet.

Tévhitet szeretnénk eloszlatni

Sokan úgy gondolják, hogy a klíma miatt betegszünk meg. Az ok inkább a helytelen klímahasználat, vagy a rendszeres tisztítási, fertőtlenítési folyamat elhanyagolása.

A francba! Ez tényleg büdös!

Ha bárki egyszer is megtapasztalta, hogy milyen kellemetlen szaggal jár az elhanyagolt klíma,-  legyen ez lakás, vagy kocsi esetében, –  az nagyon jól tudja, hogy célszerű időben lépni. Mert ez nem egy olyan, ami „majd magától megoldódik”, magától kitisztul, kiszellőzik. Épp ezért nem érdemes kísérletezni vele, vagy azt fontolgatni, hogy majd kitisztítjuk házilag. Mivel az egészségünk a tét, bízzuk ezt szakemberre.

A kecskeméti Hírös Klímatechnika Kft. klímatisztításkor a legalaposabb munkára törekedve végzi el az éves karbantartást és fertőtlenítést

Folyamatosan képezzük magunkat, lépést tartunk a korszerű technikákkal, a legmegbízhatóbb fertőtlenítő és tisztító szereket használjuk. Ráadásul pontosan tudjuk, hogyan érjük el a klímaberendezés legeldugottabb szegleteit.

Nem érdemes elhanyagolni

A rendszeres – évente 1, esetenként 2 alkalommal elvégzett – klímatisztítással- és karbantartással sokat tehetünk magunk, családunk és kollégáink egészségéért, ugyanakkor klímánk műszaki állapotáért.

 

Tiszta és jól működő klímát mindenkinek!

 

Tudta, hogy a klíma, mint légtisztító berendezés is remek választás?

Olvassa el erről szóló cikkünket!