Open/Close Menu IPARI,- ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA, LÉGTECHNIKAI ÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE, KARBANTARTÁSA KECSKEMÉTEN ÉS VIDÉKEN EGYARÁNT.

Klíma előcsövezés építkezéskor

Családi ház építtetésekor ezernyi dolgot kell észben tartani és elintézni. A klímaberendezés előcsövezésének betervezéséről sokan megfeledkeznek. Ön ne essen ebbe a hibába!

 

Legelőnyösebb, ha már az építkezés során betervezteti és előcsövezteti a klímát

Célszerű a fűtés és áram betervezésekor a klíma csővezetékeinek beépítésére is gondolni. Ezzel ugyanis felesleges bosszúságtól kímélheti meg magát és jelentős mennyiségű pénzt, időt spórolhat. Ha a jövőben bármikor klímát szeretne az otthonába, megmentheti magát a vésés, újravakolás és festés kellemetlenségétől, már ha nem szeretné látni a csatornát. Az előzetes tervezésnek és kiépítésnek köszönhetően a későbbiekben elegendő egyszerűen csak felrakatni a készüléket és a kültéri egységet a kiépített csővezetékekre.

 

Klíma előcsövezés költsége

Az építkezés összköltségvetésében ez csupán minimális többlet kiadást jelent. Viszont, ha az ingatlan később eladására kerül, akkor a kiépített rendszer értéknövelő is lehet. A dráguló klímaberendezések idején, vagy akár az építkezés végén Ön nem szeretne még erre is áldozni? Semmi gond! Ugyanis a későbbiekben lehetősége lesz felrakatni a klímakészülék bel- és kültéri egységét, amikor azt pénztárcája engedi.

 

Amiben számíthat ránk:

– Klimatizálási tervek készítése
– Ingyenes helyszíni felmérés
– Szaktanácsadás
– Családi házak komplett klímarendszerének kiépítése
– Inverteres split klímaberendezések forgalmazása
– Klímatelepítés és betanítás
– Klímatisztítás és karbantartás

 

Klímával kapcsolatos kérdése van? Tegye fel szakembereinknek!

 

Előcsövezésre kérek ajánlatot!